Defekte produkter

Dit produkt er designet til at give dig mange års underholdning og brug. Men i det sjældne tilfælde, at dit produkt har udviklet en fejl, er vi her for at hjælpe.

Du finder meget af den information, du har brug for, på vores hjemmeside, i vores ofte stillede spørgsmål, brugervejledninger, hurtigstartguider eller muligheden for at bestille en reparation. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, er vores kundeservice-team klar til at hjælpe dig, du kan ringe til dem på  888 886 8432 (national takst) 9.00 til 16.30 mandag til fredag.

Returnering og refusion 

Forkerte varer

Hvis den ordre, du har modtaget, er forkert, bedes du kontakte vores kundeserviceteam for at diskutere. Når en godkendelse er blevet givet, skal du returnere den til os inden for 28 arbejdsdage ubrugt og i dens originale emballage, og du vil ikke blive opkrævet.

Beskadigede eller defekte varer

Alle vores produkter leveres med en standard fremstillingsgaranti, der giver dig ret til en gratis reparation eller i nogle tilfælde en udskiftning. Du skal blot kontakte vores kundeserviceteam, som vil hjælpe dig gennem de næste trin eller udfylde vores online reparationsanmodningsformular.

Fortrydelsesret

Hvis du ikke er tilfreds med det produkt, du har modtaget, har du 14 dage inden for modtagelsen af ​​dine produkter til at fortælle os, at du gerne vil annullere og modtage en refusion. Når du har fortalt os det, har du yderligere 14 dage til at returnere produktet/produkterne til os, og vi sørger for en refusion. Inden du returnerer produktet/produkterne til os for egen regning, beder vi dig om at inkludere bekræftelse af din ordre, så vi kan behandle din refusion.

Hvis du har ombestemt dig om et køb, og vi endnu ikke har afsendt det, skal du ringe til vores kundeserviceteam, og de vil tjekke status for din ordre.

Af kvalitetsmæssige årsager er vi nødt til at inspicere de varer, du har returneret, for at sikre, at de er blevet returneret til os

i fuld og i god stand. Efter at have gennemført en tilfredsstillende validering af de returnerede varer, og forudsat at du returnerer dine varer i overensstemmelse med disse vilkår, vil vi udstede en returneringstilladelse til dig.

Ved returnering af defekte varer skal du sikre dig, at du overholder retningslinjerne for returnering som angivet ovenfor. Manglende opfyldelse af disse betingelser kan resultere i, at din returnering ikke er kvalificeret til refusion eller ombytning.

Denne garanti dækker ikke fejl forårsaget af uheld, forsømmelse, ukyndig montering, forkert brug, kosmetiske skader eller normal slitage.

Hvis du har spørgsmål, eller du er usikker på noget, bedes du ringe til os direkte på +1 888 886 8432 (US Eastern Time) 9.00 til 16.30 mandag til fredag, eller send os en linje via vores Kontaktformular