SHOP NU

Mere end man kan se

Lad dine øjne følge kanten af ​​de afrundede former.
Se blødheden, mærk hvordan coveret omhyggeligt indkapsler teknologien indeni. Din første tid med Oslo vil røre dine øjne og åbne dine sanser. De levende farver, den overraskende tekstur, fornemmelsen af, at der er meget mere under overfladen. De broderede lydstyrkeknapper foran, antyder: Jeg er en højttaler. Inviterer dig til at nærme dig, udforske, opdage.

NY OSLO SLATE SORT

Luk øjnene for at se

På en nylig tur til USA købte jeg Bob Dylans Original Mono Recordings. En komplet samling af hans første otte albums i en bemærkelsesværdig lydkvalitet. Da jeg kom hjem, brugte jeg en hel aften på gulvet i min stue og lyttede til vinylerne. Det var bare … du ved, det er fysisk, hvad god lyd gør ved dig. En slags sus, når den rører dig.

Den lyd på de plader var så unik. Du følte, at du faktisk var der, i Columbia Studios, lige foran Bob og hans guitar. Det var ... godt. Det var sådan musik altid skulle være. Det var sand, autentisk lyd i al sin pragt.

IF GULD AWARD

Oslo-højttaleren har netop modtaget den ekstremt prestigefyldte iF GOLD AWARD for sit enestående design.

"Den dansk-designede Vifa Oslo er en smukt indrettet Bluetooth-højttaler, der vil se godt ud i din stue: det perfekte link mellem teknologi, lydkvalitet og langtidsholdbart design. Det bløde og velformede håndtag strækker sig i en enkelt strøg fra højttalerhuset, mens stof af polstringskvalitet dækker resten af ​​enheden. Grænsefladen er skjult. Intet mere eller mindre!"

Perfekt ufuldkommenhed

En blød tekstur. En varm berøring. Den overraskende følelse af Oslo kommer fra dens uldbetræk. Udvalgte garner omhyggeligt vævet ind i et specifikt mønster, designet af Kvadrat.

Refleksion og intuition ledsagede hele arbejdsprocessen, hvor Kvadrat oversatte deres taktile viden til lydens domæne. Adskillige timer og dynger af ru, glatte, omfangsrige eller silkebløde væveprøver senere, er det skabte stof afgørende for hele produktoplevelsen. Den appellerer til øjet, ørerne og dine fingerspidser. Uld er perfekt naturlig ufuldkommenhed; det er hygge og hygge; det er en betryggende, grundlæggende følelse. Et universelt materiale, æret gennem tiden for dets modstand og den måde, det ældes smukt på.

Det væsentlige

De ting, du værdsætter mest. Fra almindelige hverdagsting vokser de over tid og bliver dine uundværlige rejsekammerater gennem livet. Hvorfor? Ingen kan sige. Du ved det bare, når det er der: Det føles simpelthen rigtigt.

Indfra og ud

PRODUKT SUPPORT

Weight

Vægt

2,4 kg

Colors

FARVER

Pebble Grey / Sand Yellow / Mountain Blue / Pine Green / Skifersort

Connectivity

FORBINDELSE

Bluetooth 4.0 aptX / AUX 3,5 mm mini-jack / NFC

Battery

BATTERI

Genopladeligt lithiumbatteri

Materials

MATERIALER

Ramme/Et styks trykstøbt aluminium / Indkapsling/Polycarbonat
Grill/Specialfremstillet Kvadrat tekstil

Drive units

DRIVENHEDER

Fuldsortiment
2 x 50 mm Vifa-enhed med aluminiumskegle og neodymmagnet

Woofer
2 x 65 mm Vifa-enheder med flad sandwich-kegle og neodymmagnet.Monteret mekanisk ryg mod ryg i en kraftafbalanceret konfiguration understøttet af 2 passive radiatorer

Frequency response

FREKVENSRESPONS

55 Hz - 18 kHz @ +/- 3 db

Technical features

TEKNISKE FUNKTIONER

Bluetooth aptX / Lithium Ion batteri / Force Balanced Woofers
Digital pure path forstærker / DSP crossover optimeret til lav forvrængning og høj præcision

In the box

I KASSEN

Vifa Oslo, strømforsyning, AUX 35 mm mini jack-kabel, rejsetaske, manual, quickguide & garanti.

.