Passion. Håndværk. Autenticitet.

Det har været vores kerneværdier, lige siden N.C. Madsen besluttede at erstatte en karriere inden for automekanik med sin sande iver: Højttalerteknologi. Det gjorde han for årtier siden; tilbage i en lille, dansk landsby i 1933.

Vifa blev hurtigt den foretrukne leverandør af højttalerenheder til mange kendte high-end mærker og holdt denne position ind i dette århundrede.
At opnå den bedst mulige gengivelse af lyd er et spørgsmål om orkestrering. Det er en kompleks kalibrering af flere tekniske komponenter. En knowhow videregivet gennem generationer af Vifa-ingeniører. Sammen med en legendarisk, kompromisløs holdning til kvalitet.
Men førsteklasses lyd fortjener også en avanceret præsentation. I 2014 introducerede Vifa derfor et unikt nyt produktsortiment af trådløse og bærbare højttalere.
Alt sammen baseret på Vifa lydteknikernes meget stolte arv og tekniske ekspertise.
Sådan fortsætter vi med vores grundlæggers engagement: A konstant stræben efter autentisk lyd.

Kun naturen kan levere materialer, der fuldt ud afspejler renheden og enkelheden i vores nordiske design.

Derfor har samarbejdet mellem Vifa og Kvadrat lige fra begyndelsen været tæt på perfekt. Det gav faktisk mulighed for et gennembrud inden for væveteknikker, der aldrig er set før, i form af at skabe et modstandsdygtigt stof med den rette evne til at lade lyd passere perfekt gennem trådene. Vi var de første, der tog dertil, og vi takker Kvadrat for deres dedikation til kontinuerlig kvalitet.

Fordi det altid har været vigtigt for os at være pioner.